Containertuinen

Sfeer maak je met levend groen. Het kleedt aan, het trekt aan, is mooi en ruikt lekker. Dat kan in de vorm van een tuin, met planten, bloemen, een stukje gras en bomen. Maar het kan ook anders.

Namelijk in de vorm van een Containertuin.

Containertuinen zijn mobiele tuinen. Een groene ontmoetingsplek, opgebouwd uit een afvalcontainer, ‘groen’ en gerecycled materiaal.  Die combinatie is ludiek en met een kritische ondertoon.

Ze worden naar wens op locatie opgebouwd door groenspecialisten en ontwerpers.

Toepassingen

Stedelijk contrast

De Containertuinen zijn breed inzetbaar, met name daar waar behoefte is aan (tijdelijk) groen. Een paar voorbeelden zijn nieuwbouwwijken, op braakliggende terreinen of op plekken met een industrieel karakter.

Educatief

De materiaal- en plantenkeuze stemmen we af op de doelgroep en het thema. De Containertuin kan ook worden ingericht als een informatiestand voor bijvoorbeeld biologische of duurzame producten.

Festivals

De Containertuinen vormen een knusse en ludieke lounchplek op festivals en zijn een fraai decor voor bijv. een dichter of een singer/songwriter.  Met hun sfeervolle verlichting is het, in combinatie met een containertuin ingericht als bar of keuken, ook een uitstekende ambiance voor een culinair evenement.

Te huur

U kunt een of meer containertuinen huren. Prijzen liggen rond de 1500 euro per stuk excl. btw
In de prijs is niet de huur van de container inbegrepen.

Voor vragen kunt u contact
opnemen met Petra van de Laar: pl3ontwerpen@outlook.com

www.pl3ontwerpen.nl 


Advertenties